MENU
Головна » 2013 » Лютий » 25 » Візит американських представників
12:46
Візит американських представників

25 ЛЮТОГО  2013 року представники Американського міжнародного альянсу охорони здоров’я  відвідали Житомирський обласний центр крові.

Основним завдання організації  - надання спільнотам та країнам із обмеженими ресурсами допомоги у створенні сталого організаційного й кадрового потенціалу.

         Через пряме двостороннє партнерство і ряд інших програм ми надаємо  необхідну технічну допомогу, використовуючи знання і навички досвідчених фахівців медичної та інших суміжних галузей. Наші програми включають такі важливі напрямки , як боротьба із ВІЛ/СНІДом та іншими інфекційними  хворобами, охорона здоров’я матері й дитини ,первинна медична допомога й медицина катастроф,навчання медпрацівників – розповів виконавчий директор Американського міжнародного альянсу охорони здоров’я  Джеймс П. Сміт.

         Під час відвідин закордонних фахівців із безпеки крові була проведена  докладна екскурсія по центру крові, яких  цікавили абсолютно всі нюанси роботи закладу: від якості розхідних матеріалів, пропаганди донорства і до дезінфікуючих  засобів, які використовують.

         Анатолій Чугрієв  - головний лікар Житомирського обласного центру крові підтвердив, що його заклад працює на результат:

- Мені здається , що однією із головних складових гарної роботи є зацікавленість працівників. «Залізо» завжди можна купити , а от людського фактора – коли люди прагнуть результату, знають що у їх роботі не повинно бути помилок, і працюють на щоденне покращення – такого не купиш.

 Після візиту Джеймс П. Сміт зазначив :

- Бачу, що боятися нічого до якості претензій бути не може. Я обіцянки давати не хочу, але у  мене позитивні відчуття щодо  нашої подальшої співпраці.

Переглядів: 769 | Додав: Oleben | Рейтинг: 0.0/0