MENU
Головна » 2014 » Червень » 25 » Військові Житомирщини здали кров для потреб військового госпіталю
16:01
Військові Житомирщини здали кров для потреб військового госпіталю

25 червня 2014 року військові Житомирщини здали кров для потреб військового госпіталю.

 

            За власною ініціативою та за підтримки  керівництва частини А1912 Андрушівського району та на чолі з заступником командира частини з виховної роботи підполковником Поліщуком Сергієм Петровичем  вирішили стати донорами прийняти участь в акції «Здай кров врятуй життя!» і подарувати свою кров на користь  хворих, які потребують компонентів та препаратів  крові більше 30 військовослужбовців. 

25 червня 2014р. до Житомирського обласного центру завітали війскові з благодійною метою здати свою кров для  військового госпіталю.

            В акції взяли участь військовослужбовці різних категорій, які добровільно здали близько 15 літрів своєї крові. Кожен донор в погонах пройшов реєстрацію та ретельний огляд лікаря, з вимірюванням артеріального тиску та іншими необхідними медичними маніпуляціями.

            Компоненти крові не виготовляються фармацевтичним шляхом, одже, медицина потребує людського донорства. Лікарі закликають населення до здачі крові та її плазми. Донорство крові допустиме раз на два місяці, плазму ж можна здати двічі на місяць. 

            Здача крові буде проводитись систематично пообіцяв підполковник Сергій Петрович Поліщук - «Допомогти іншому – уже сам по собі  вчинок, гідний поваги, а подарувати частинку своєї крові,  якщо це в твоїх силах, просто обов’язок».

            «Люди з добрим серцем» - так називають донорів. Пишайтеся тим, що Ви донори.

Хай Ваше здоров’я буде міцним на довгі роки.

 

Переглядів: 857 | Додав: Oleben | Рейтинг: 0.0/0