MENU
Головна » 2015 » Квітень » 3 » 80-річчя відзначила житомирянка Капіталіна Рафікова
13:33
80-річчя відзначила житомирянка Капіталіна Рафікова

Недавно своє 80-річчя відзначила житомирянка Капіталіна Рафікова, яка першою на Житомирщині удостоїлася звання Заслужений донор України.

         Капіталіна Володимирівна розповідає, що за своє життя здавала кров аж 134 рази.«Здана мною кров вимірюється сімома відрами. І донорство не зашкодило моєму організму. В такому віці почуваюся бадьоро й не заглядаю в паспорт» - сказала Капітоліна Рафікова.

Цю особливу ювілярку привітав головний лікар обласного центру крові Анатолій Чургієв.

У Житомирі заслужена донорка України відствяткувала 80-річчя 29 березня свій восьмий ювілей відсвяткувала заслужена донорка України Капіталіна Володимирівна Рафікова. На даний час у Житомирі троє таких донорів, і вона – перша, хто вже відсвяткувала свої 80. Працівники КУ «ЖОЦК» (Житомирського обласного центру крові), волонтери АМДУ (Асоціації молодих донорів України) та студенти кількох житомирських вищих навчальних закладів 30 березня привітали Капіталіну Володимирівну з ювілеєм. Відповідно до чинного законодавства, бути донором можна від 18 до 60 років. Тобто за час, коли Капіталіна Володимирівна була донором, вона допомогла людям, здавши крові у 10 разів більше від тієї, що має людина постійно.
 

Переглянути відео

Переглядів: 906 | Додав: Oleben | Рейтинг: 0.0/0