Зміст посібника "Донорська кров та її компоненти. Заготовлення, зберігання, використання та контроль якості" - Технологічні стандарти - Cтатті - Каталог статей - Житомирський обласний центр крові
MENU
Головна » Статті » Cтатті » Технологічні стандарти

Зміст посібника "Донорська кров та її компоненти. Заготовлення, зберігання, використання та контроль якості"

ТС 01. Терміни та визначення в службі крові

ТС 02. Кров консервована

ТС 03. Еритроцитна маса

ТС 04. Еритроцити з видаленим лейкотромбоцитним шаром

ТС 05. Завись еритроцитів

ТС 06. Завись еритроцитів з видаленим лейкотромбоцитним шаром

ТС 07. Відмиті еритроцити

ТС 08. Еритроцити збіднені лейкоцитами

ТС 09. Еритроцити кріоконсервовані

ТС 10. Еритроцити, отримані методами аферезу

ТС 11. Концентрат тромбоцитів, отриманий з окремих дозконсерованої крові 

ТС 12. Концентрат тромбоцитів, отриманий методами аферезу

ТС 13. Свіжозаморожена плазма

ТС 14. Кріопреципітат заморожений

ТС 15. Плазма для виробнитва препаратів

ТС 16. Типові зразки етикеток для паспортизації консервованої крові та її компонентів

Положення про порядок організації контролю якості донорської крові та її компонентів заготовлених у відділеннях трансфузіології ЛПЗ області

Категорія: Технологічні стандарти | Додав: donor (23.09.2009)
Переглядів: 916 | Теги: Технологічні стандарти | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: