MENU
Головна » 2014 » Листопад » 14 » 13 жовтня в Україні стартувала соціальна програма з розвитку донорства крові
09:16
13 жовтня в Україні стартувала соціальна програма з розвитку донорства крові

 «Я Олександр Усик, я - боксер, я - чоловік, я - батько. А ще я донор. І я знаю, що в Україні живуть небайдужі, чесні та активні люди, готові допомагати один одному. Донорська кров потрібна щодня. ЇЇ використовують під час операцій, для виготовлення ліків… Я вірю, що разом ми зможемо врятувати багато життів.
Приєднуйтесь до «Лінії життя». Бути донором – гідно.»

Що таке "Лінія життя"?

Це «гаряча» лінія "МТС Україна", де кожен може дізнатись все про донорство крові за номерами 7333 (для абонентів МТС безкоштовно) та 050 119 7333 (для абонентів інших операторів згідно з умовами тарифного плану).

Щодня з 8:00 до 22:00 оператори контакт-центру "Лінія життя" готові надати інформацію:де можна здати кров, як підготуватись до процедури, протипоказання до здачі крові, права донорів крові, пільги, які гарантуються донорам з боку держави, загальні питання щодо донорства крові.

З 22:00 до 8:00 важливу інформацію з питань донорства крові можна прослухати в автоматичному режимі.

"МТС Україна" запустила програму «Лінія життя» на базі власного контакт-центру. Ми віримо в те, що наша ініціатива сприятиме розвитку культуру донорства та створенню "національного банку" якісної донорської крові в Україні.

"Ми з тобою однієї крові"

«Лінія життя» — програма з інформаційної підтримки донорства крові в Україні.

7333 — дзвінки для абонентів МТС безкоштовні. Номер доступний тільки для абонентів МТС.

0501197333 — дзвінки для абонентів МТС безкоштовні. Вартість дзвінків для абонентів інших операторів згідно з умовами тарифних планів.

Контактний центр програми «Лінія життя» працює щоденно з 8:00 до 22:00.

Донором може бути будь-який дієздатний громадянин України віком від 18 років, який пройшов відповідне медичне обстеження і не має протипоказань, визначених законодавством України.

Переглядів: 699 | Додав: Oleben | Рейтинг: 0.0/0