MENU
Головна » 2014 » Грудень » 16 » МБФ «Місія в Україну» передає Житомирському обласному центру крові сучасне медичне обладнання.
15:36
МБФ «Місія в Україну» передає Житомирському обласному центру крові сучасне медичне обладнання.

МБФ  «Місія в Україну» передає Житомирському обласному центру крові  сучасне медичне обладнання.

3 грудня  відбулась передача Житомирському обласному центру крові  сучасного холодильного устаткування від спонсорів МБФ  «Місія в Україну».

         Відповідність холодильнику HLR 125 Horizon Series характеристикам  світових стандартів якості, забезпечить високу якість  зберігання  крові та її компонентів. Такий холодильник спеціалізований і сертифікований саме під зберігання компонентів крові.

«Це сучасне холодильне устаткування, - розповів Анатолій Чугрієв, - ми отримали за сприяння Міжнародного благодійного фонду «Місія в Україну», де головним лікарем є Олександра Башек. Рік тому центр крові звернувся до фонду з відповідним проханням про допомогу. Але цілком несподіваним для колективу центру крові було те, що на запрошення «Місії в Україну» до нас завітав генеральний директор провідної американської компанії Helmer з виготовлення медичного обладнання для зберігання компонентів крові пан Девід Хелмер. Шанований гість ознайомився з роботою та проблемами нашого закладу.

На тверде переконання головного лікаря обласного центру крові Анатолія Чугрієва, застосування нового обладнання позитивно позначиться на якості та безпеці компонентів крові, адже щороку серед тих, кому донорська кров рятує життя - близько 2-х тисяч дітей міста Житомира та області.

Переглядів: 613 | Додав: Oleben | Рейтинг: 0.0/0